sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hups


Hups tosiaan, en ookkaan päivitelly tänne yhtikäsmitään pariin kuukauteen. Muutenkin valokuvauksen osalta on ollu mulla pientä inflaatiota, mutta nytten uuteen nousuun! Tässä postauksessa onkin sitten tältä kyseiseltä ajalta vähän kuvia, sieltä täältä yksittäisiä yksilöitä! ^^

Oops, indeed, I haven't publish anything for a couple of months. When it comes to photographing, I've had the same problem - a lack of interest (I'll make a difference!). So, in this blog-post, I've decided to sum those few pics up! :)


Marraskuussa oli hulppeeta menoa kansalaistorilla kun tämä maa päätti ottaa yhden askeleen edemmäs ihmisoikeuksien toteuttamisessa!

In November, the atmosphere was marvellous when the Finnish Parliament approved a citizen's initiative to legalise equal marriage.


Näköjään Joulua ei tullu hirveesti kuvattua :D


Uuden vuoden tienoilla tehtiin kavereitten kanssa päivävisiitti lumiseen Tallinnaan :)

We made a little day trip to snowy Tallinn :)


Myös pari valokuvauskeikkaa tuli tehtyä tuossa viimekuussa!

Also, I photographed a couple of occasions last month!7 kommenttia:

 1. oon lueskellu sun blogia jo pitempää! Kiva blogi ja sun reilipostauksista on ollu hirveesti hyötyä kun lähden kesän lopulla itsekkin reilaamaan(italiasta itäeurooppaan)! yks kyssäri: mitkä oli sun lemppari kaupungit ja lemppari junapätkät? toivottavasti muistat ees muutaman vielä! Kiitos kauheasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeii! Loistava kuulla, ja ihanan paikan valitset!! :) Siis ää mistäköhän alottaisin :D

   No ensinäkin, kaupungeista:
   - Ljubljana oli tosi huippu! Muutama yö on siellä riittävä, pieni kaupunki kun on kyseessä :)
   - Krakova on myös tosi kiva! Siellä toki kannattaa tehä päiväreissu Auschwitziin, jos siellä päin liikkuilee.

   Kuitenkin kaikista huipuin paikka oli Plitvicen luonnonpuisto. Kannattaa ehottomasti piipahtaa siellä päiväreissuna :)

   Junamatkoina upeimmat maisemat on ehottomasti Bosnia-Herzegovinassa, Mostar-Sarajevo niminen välimatka. Me satuttiin menee vielä iltaa vasten, niin ilta-aurinko teki siitä aika henkeäsalpaavan. Junat on myös aika retroja, kiva tunnelma niissä!

   Toinen kiva välimatka on Dubrovnik-Split, kunhan valitsee bussin joka menee sitä rantaviivaa pitkin! Se ei siis ole junamatka, mutta bussilla tosiaan kulkee :)

   Sloveniassa on tosi kivoja maisemia myös! Semmosta matalampaa alppimaisemaa ^^

   Poista
  2. Kiitoskiitos paljon! :) pitänee sisällyttää noita mun reissusuunnitelmiin!

   Poista
 2. Aivan huikean hienoja kuvia! Etenkin noi matkakuvat - suoraan kun jostain matkaoppaasta (tosin niissäkin taitaa nykyään olla aika paskoja kuvia). Pakko kysellä, että millasella kalustolla kuvaat? Eli mikä kulkee matkassa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heii kiitos paljon! :) sori ku kesti näin kauan aikaa vastata, ei oo tullu blogissa vähään aikaa käytyä xD ja joo, pääsääntösesti käytän siis objektiivina sigman 17-25 f/2.8 objektiivia, ja runkona toimii Nikonin d5100 :)

   Poista