tiistai 26. marraskuuta 2013

hyrrrrTänään oli viimenen koe wooh sinne valahti koeviikot! Huomenna voi nukkua pitkään ^^

Ekat kuvat on isänpäivältä. Oltiin suvun kanssa Långviikissä illallisella - omnomn. Viimeviikolla lähin vaihtareitten kanssa lätkämatsiin. Jännää että jotkut fanit onnistu tappeleenki siitä matsista matsin jälkeen.. :D

Kiva et on tullu vähän vilposempi ilma nytte - tähän vuodenaikaan kuuluuki vähän kalisuttaa hampaita! Sellanen pieni lumipeite ei tekis kyllä pahaa, mut kunhan sitä sit ei tuu metritolkulla ^^ Jännää et kaikki on ihan hysteerisiä joulusta - ittelläni ei ainakaan oo mikään joulufiilis - vielä. :)

10 kommenttia:

 1. Sanaa 'joulu' ei kirjoiteta suomen kielessä isolle c:

  VastaaPoista
 2. Heippa, onko sulla ulkoasun muokkailut meneillään vai onko tuo vahingossa vähän sekaisin, niin että banneri jää puoliksi blogitekstien ja lukijapalkin alle? :o Mutta hieno kyllä tuo muuttuvakuvainen banneri, sopii tänne hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo aattelin muuttaa banneria pitkästä aikaa mutta tais olla astetta vaikeempi homma mulle xd Eli kyllä on pahasti kesken! :D

   Poista
 3. Ihanaa, et joku on samoilla fiiliksillä liikkeellä. Tuntuu, et kaikki vaan juoksee kylmää pakoon ja laskee sekunteja jouluun.

  ps. upea banneri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhah mut nyt tuli se lumipeite jee! :) Ja upea blogi sinulla sait lukijan :)

   Poista
 4. kaikki sun kuvat täällä blogissa on ihan mielettömän laadukkaita ja hienoja! (:
  sait uuden lukijan!

  VastaaPoista