perjantai 28. joulukuuta 2012

Dubai - day 312 kommenttia:

 1. nää sun Dubai kuvat on upeita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiva kuulla niitä tuppaaki tuleen tässä aika reilusti :>

   Poista
 2. ää mää en ymmärrä miten sää oot niin hyvä kuvaamaan!(: mulla kuvista tulee aina semmosta pikselimössöä ja tarkkoja pikselittömiä kuvia tulee tuurilla ehkä tyyliin 2 vuodessa! yritän saada kunnolla valoakin ja kaikkea.. oisko sulla vinkkejä tähän pikseliprobleemaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha toi on aika tyypillinen ongelma :D

   Jos sun kuvat on pikselimössöö, kandee kattoo eka et mikä sun megapikselimäärä on :) Yleensä 6mpx tai enemmän on hyvä. Ei kannata ottaa kyllä hirveesti 9mpx ylempää, koska se rupee viemää hirveesti tilaa.

   Jos sulla on rakeisii ne kuvat nii jokotai kuvaa automaatilla ja yritä vaan saada mahollisimman paljon valoo sinne, tai sitte kuvata programilla (P) ja säätää sitä ISO-koodii alhasemmaks. Mitä alhasempi ISO-koodi, sitä vähemmän sitä rakeisuutta siinä kuvassa on, mutta sitä pitempään se sitä kuvaa ottaa.

   Jos sulla on järkkäri, voit investoida uuteen objektiiviin, esim 50mm 1.8G on edullisin objektiivi jolla määki kuvaan pääosin. Siinä on selkeesti parempi valovoima ku siinä, mikä tulee usein kameran mukana. Mitä parempi valovoimasuus objektiivissa on, sitä hämärämmässä voi ottaa kuvan ilman, että se tärähtää tai tarttee salamaa. Tollasen objektiivin saa Canoniin alle satasella mutta Nikonin kameraan joutuu pulittaa vähän enemmän :)

   Toivottavasti ymmärsit jotain tästä vaikeest tekstist :D

   Poista
 3. Oli pakko tulla tsegee sun blogis ku joku ano väitti et mulla on sun kuvia mut hassuu oot käyny samois paikois kun minä pari päivää sitten ja siksi joku vähän epäilikin xD mut tosi kiva blogi sulla :D + hienot kuvat kans !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo toi yks kuva kyl kieltämättä näyttää semisti samalt :DD Nooh, inhimillisii erehdyksii :)

   Poista